Loka - software voor ruimteverhuur

Omschrijving

Voor wie

Loka is gebruiksvriendelijk pakket voor organisaties die ruimtes verhuren. Of u nu als gemeente-instelling gymzalen verhuurt of een commerciële zalenverhuur hebt, onze software is geschikt voor u!

Compleet

De belangrijkste functie van Loka is het bijhouden van de beschikbaarheid van de ruimtes. Het programma geeft bij het maken van een nieuwe reeks huurperiodes aan wanneer de ruimte beschikbaar is. Nooit meer een dubbele verhuur dus! Deze beschikbaarheid is ook snel op te zoeken in een agenda-overzicht.

Een reservering wordt opgebouwd uit één of meerdere terugkeerpatronen, bijvoorbeeld elke tweede dinsdag van 14.00 tot 16.00 en elke donderdag van 10.00 tot 11.00. Ook is het mogelijk gekoppeld aan de reservering sleutels uit te lenen. In het beheer houdt u de gegevens van de sleutels bij en kunt deze eventueel ook ingedelen in sets. Van elke reservering kan een bon afgedrukt worden; voor de eigen administratie en om mee te geven aan klanten.

Loka bevat verschillende handige overzichten van de verhuur van de ruimtes. Bijvoorbeeld een overzicht van alle ruimtes die in een bepaalde periode gebruikt worden. Daarnaast is het mogelijk om financiële overzichten te maken, zoals maand- en jaaroverzichten.

Goede service

Wij onderhouden graag een persoonlijk contact met onze klanten en vinden het belangrijk uw vragen goed te behandelen, zodat u onze software blijft waarderen.
Als u begint met het gebruik van Loka kunnen wij uw huidige gegevens (zoals ruimte- en klantenlijst) importeren. Dit scheelt u veel invoertijd, waardoor u direct kunt beginnen met het eigenlijke gebruik van Loka.
Als u vragen hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Met een servicecontract krijgt u gratis updates (eenvoudig te downloaden via onze website), waardoor u altijd met de nieuwste versie werkt. Meestal komen updates voort uit ideeën van gebruikers die verwerkt zijn in Loka. Hebt u zelf een suggestie, geef deze dan aan ons door zodat wij Loka verder kunnen verbeteren.